Szerver Szolgáltatások

Szerver javítás, szerver karbantartás:
Szerver szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, ha Önnek bármilyen gondja van a szerverével, mi azt a lehetőségekhez mérten tudjuk orvosolni.

A szervereknek éppúgy szükségük van a rendszeres karbantartásra, mint szervezetünknek.
Ha rendszeresen nincsenek karbantartva, akkor előbb-utóbb elavultak lesznek rajta a programok, és a biztonsági rések javítása nélkül könnyen azon kaphatjuk magunkat, hogy a szerverünkön tárolt adatokhoz nem csak az fér hozzá, akinek mi megengedtük.

Mivel a szoftverek állandóan frissülnek, hibák kerülnek javításra, jobb, stabilabb verziók jelennek meg, így minden szervernek szüksége van állandó felügyeletre, karbantartásra.

Mindezekről és a szerver tulajdonos felmerülő igényeiről (e-mail címek létrehozása, felhasználók kezelése, szoftvertelepítés, stb.) kollégáink folyamatosan gondoskodnak.
Ha van Önnek, vagy cégének a szervere meghibásodott, vagy bővítésre, cserére, karbantartásra szorul, keressen minket bizalommal.
Sok esetben távolról tudunk segíteni, hogy bejelentkezünk a szerverére, és javítjuk a szoftveres hibákat (pl. nem működik a levelezés).
Vannak olyan hibák, melyek csak úgy javíthatóak, ha kiszállás után a szervert szétszerelve, a hibát megkeresve a meghibásodott alkatrészt cseréljük.