Domain megrendelés menete


Új domain név igénylése:
Ellenőrizze, hogy a regisztrálandó domain név szabad-e.
Regisztrálni csak szabad státuszú domain neveket tudunk.
Domain neveket itt tudja ellenőrizni.

Töltse le az igénylőlapot, nyomtassa ki, a csillaggal jelzett részeket töltse ki, írja alá és juttassa vissza hozzánk faxon (06-21/382-8745), vagy E-mail-ben képként (szkennelve, fotózva)  domain(kukac)debianhoszting.hu címre.

.hu domain:

Az Internet Szolgáltatók Tanácsa megalkotta az új regisztrációs szabályzatot, amelynek ismerete elengedhetetlen, ha Ön domain nevet kíván bejegyeztetni.
Kérjük, hogy a regisztráció előtt ellenőrizze az alábbi címen, hogy az Ön által igényelendő domain név még szabad-e.

Domain név lehet prioritásos, vagy nem prioritásos.

Prioritásos domain név az, mely:
Az Igénylő szervezet hivatalos bírósági nyilvántartásba vételét igazoló dokumentumban (pl. cégbírósági bejegyzésben), illetve jogszabállyal létrehozott szervezet esetén a jogszabályban a szervezet teljes vagy rövidített neveként rögzített megnevezés, vagy a Magyar Szabadalmi Hivatal által az Igénylő, mint jogosult számára lajstromozott védjegy.

A prioritással kért domain regisztrációs kérelmek előzetes nyilvános meghirdetés nélkül kerülnek elbírálásra. A regisztráció átfutási ideje: 2-4 munkanap.

Nem prioritásos domain név az, mely nem cégnév, szervezetnév vagy védjegy.
A nem prioritással kért domain nevek előzetesen két hétig nyilvánosan meghirdetésre kerülnek az ISZT weboldalán. A regisztráció átfutási ideje: 14-16 nap.

Regisztrációhoz szükséges dokumentumok:

Cég, társadalmi szervezet, alapítvány esetén:
Kitöltött igénylõlap, aláírási címpéldány másolat.
Magánszemély esetén:
Kitöltött igénylõlap.
A kitöltött és aláírt igénylőlapot, és a szükséges dokumentumokat juttassa el hozzánk faxon (06-21/382-8745) vagy. E-mail-ben képként (szkennelve, fotózva)  domain(kukac)debianhoszting.hu címre.

.com .net .org .eu .info .biz (nemzetközi) domain név regisztráció:

Nemzetközi domain nevet bárki igényelhet, a domain regisztráció átfutási ideje 1-3 nap.

Regisztrációhoz szükséges dokumentumok:

Kitöltött igénylõlap.
A kitöltött és aláírt igénylőlapot  juttassa el hozzánk faxon (06-21/382-8745) vagy E-mail-ben képként (szkennelve, fotózva) domain(kukac)debianhoszting.hu címre.


Megrendelés.